vecka 4, dag 1

Måndag och jag är inne på vecka 4! faaan om det inte har hänt något när jag ska på mätning på torsdag. jag kommer verkligen att börja gråta då! det måste ju ha hänt någonting.. ?!
Imorgon blir det jobb hela dagen lång, börjar 11.30 och slutar 21.00. Undrar om man ska gå upp lite tidigare imorgon för en powerwalk? hm, eller inte. jobbar ju så länge. kan ju gå till jobbet iofs och kanske hem och jag inte är för rädd för mörkret :P haha! vardaglig motion plus gym och kondition så det ska va! Känner att träningen äntligen har blivit en del av mitt liv, nu ska jag bara komma i form också, det tar ju en sån jävla tid bara och jag märker ju ingen skillnad heller. Jag engagerar mig mera i mat, vad jag kan och inte kan äta. Mera i hur jag ska träna och tittar otroligt mycket på gå-ner-i-vikt-program! sjukt intressant hur man kan pressa sin kropp så enormt mycket!!
Jag ska verkligen komma i bra form, jag ska må bra och tycka om min kropp! som jag har sagt, har jag inte gått ner något till sommaren så tänker jag inte visa mig i bikini, never!



Faaaaan om det här inte funkar nu ..
Då kommer jag tycka väldigt illa om mig själv ..



vecka 3, dag 7

nu är det söndag, den sista dagen på min vecka nr 3! Imorgon börjar vecka 4 så det går fort. På torsdag ska jag tillbaka till reform för lite mätningar osv för att se om det har hänt någonting. Hoppas!
Annars blir jag ledsen.

Ja, snart beger jag mig till jobbet igen för en långpanna. Slutar 21 ikväll, men man vet ju aldrig. det Kan bli tidigare om det är lugnt. Imorgon är det måndag, då jobbar jag bara till 15 sen efter det blir det gymmet! :) nicenice.
Tänkte att jag skulle gymma idag men det skulle bli lite stressigt kände jag. Snart blir det mellis iaf.


Ha en bra söndag .

vecka 3, dag 6

Igår var det en mysig dag. tränade, var på stan, handlade, lagade god mat och tittade på film med baby :)
Det är så en fredag ska vara.


Föresten, varför går jag upp halv 9 idag när jag börjar 12? jo, för att jag trodde att jag skulle hålla med mina rutiner men det är lördag idag och då får jag äta vad jag vill! jag kunde ha sovit till typ 10 .. bittert!
Jobbar 12-22.30 ikväll. Lite länge men vad gör man inte. imorgon jobbar jag länge också, 12.30-21 men det är lite pengar . tråkigt dock att jag inte hinner se min baby så mycket, men det ska väl gå ändå.
Ska pussa på honom innan jag åker.








Åhh, jag längtar redan, efter den där spåraurmeddebästatjejerna-kvällen som närmare sig med stormsteg. Efter mina de här nyktra 10 veckorna så blir det en tjejutgång, det är Sandra som har bestämt det och jag längtar redan som bara den ska jag säga. Jag missade premiären av bmb-afterwork igår. Komer iofs flera gånger men iaf. Det är inte så länge om man tänker efter, bara 7 veckor. och jag menar, de här första 3 veckorna har ju bara sprungit iväg så snart är den där underbara helgen här :)

vecka 3, dag 5

yeas, idag är det fredag och det betyder att jag får äta vad jag vill ikväll :D:D
Jag sitter nu och väntar på att älsk ska vakna så vi kan åka och träna sen så ska jag möta Sandra på stan.
Ikväll ska jag umgås med min baby tror jag, om inte han får för sig att han ska göra någonting annat :P man vet aldrig med honom förstår ni.

Imorgon blir det jobb hela dagen; 12-22.30 det ni! :P haha sen jobb på söndag, måndag, tisdag, onsdag (ledig torsdag), fredag, lördag, söndag! haha. shit alltså. Det blir hårt :P men då har jag lite att göra.

Nu tittar jag på våra bästa år, men snart tänker jag faktiskt väcka den där sömntutan för jag vill träna! Han har även sagt att idag ska vi åka till rocklunda för att han inte har varit där så nu får han ta och palla sig upp :P





Nu vi jag bara ha lite sol och värme, då kanske jag kan bli lite gladare! :D
Ciao.

mitt emellan?

VARFÖR KAN MAN INTE FÅR VARA LITE MITT EMELLAN FÖR????






Det är bara att fortsätta brottas mot det feta. Vad ska man annars göra? Bara att palla sig till gymmet och löpbandet imorgonbitti för att bränna lite! Jag ska!!
Sova lite kanske.




vecka 3, dag 4

ja, idag är det en jobbig dag. gick upp 8 men är ändå stressad till jobbet när jag börjar 11.30 !!! vad är det för fel på mig?? vava??? Jag vill vara smal NU, jag vill ha mycket pengar, jag vill ha ett bra jobb på heltid, jag vill kunna träna när jag vill, jag vill alltid va på bra humör, jag vill alltid vara med min älskling, alltid med mina vänner, min familj.
Det är så mycket jag VILL, ser ni det? daaah! döööör.



vecka 3, dag 3

Idag är det onsdag! Jag försöker nu väcka min baby så vi kan ta oss till gymmet. jag vill dit nuuuu! abstinesbesvär :P
Igår var jag med Sandra, möte upp henne vid skolan vid 4 sen gick vi för att sola (vilket resulterade i att man är röd som en kräfta idag!) efter det gick vi ner på stan en snabbis sen till friskis för att kolla lite med korten och nu har jag fyllt på mitt med 6 månader! :D:D yeah! Efter det gick vi till ica för att Sandra behövde handla lite och jag tyckte att vi skulle köpa honungsmelon, när vi kom till kassan visade sig att det inte var honungsmelon men vi chansade på att den skulle va bra ändå, men jag var inte så förtjust i den..
Vi kom hem till Sandra, åt lite mat och pratade sen tittade vi på film råttatouie (eller hur det stavas, orkar inte kolla upp det). Den är sååå söt ju. Efter det kom micke och hämtade mig vid 11 när han slutade jobbet.
Vilken dag!




Idag ska jag gymma nu sen kanske, om jag orkar gymma med Sandra sen också men det visar sig. Ska kanske umgås med Sandra idag igen! :) trevligt. och fint väder är det idag med fast kallt! brr.



Nej, nu ska jag skutta på micke igen så han vaknar idag! :P puss

vecka 3, dag 1

Nu är jag inne på vecka 3, bara 7 veckor kvar! wiih! bara det börjar synas snart så är jag glad tack!
Idag har jag jobbat en liten stund typ 3 timmar bara sen var jag en sväng på gymmet. 40 min springtur på bandet och sista 20 min i rask takt. jag är nöjd! nu jävflar ska fettet bort! :P
Sen cyklade jag hem för dusch och mat.


När jag efter duschen var klar och skulle borsta håret, ja då händer dethär :



Min borste är trasig! :( måste åka ner på stan imorgon och köpa mig en ny. buhu.


Har tittat på topmodel och är avundsjuk på alla tjejer som fick långt fint hår, det vill jag också ha! NU.
Det ska jag önska mig när jag fyller år.
Nu blir det nog lite mellis och sedan en massa tv-program i sängen innan älskling kommer hem från jobbet. Då ska jag pussa ihjäl honom, iaf nästan! :P tihi.






Imorgon blir det som sagt stan en sväng sen solning och umgås med bästa Sandra! :D:D
PEASE!

vecka 2, dag 7

idag är det söndag, älskling vaknade för en stund sen men gick och la sig igen för att han är bakis :P hehe.
Idag är det Sandras och Daniels dag, grattis till er på 1-års dagen :D:D tänk att det redan har gått så fort.

Igår så var jag hemma hela dagen, jag och micke fixade med klockan och en massa tavlor. på kvällen mötte jag upp Ewa vid jensens. vi åt sedan gick vi på bio; love and other drugs! Den var helt okej, lite seg i början men sedan kom den igång och man var nära till tårar några gånger. mysig film. Tack för en supermysig kväll gumman.





Söndag idag då som sagt, tänkte a tränat men nej inte nu iaf. får se om man orkar senare. Känner att jag måste börja med kondisen mera inte bara gymmet så. får börja med att springa mera på bandet, typ 1 timmes kondis i stället för gymmet en dag kanske i veckan. låter inte helt fel kanske. Löpning ger ju den bästa fettförbänningen så varför inte liksom! nu jävlar måste det börja hända nått snart, vecka 3 börjar ju imorgon.. ser ingen skillnad :(
SUCK!SUCK!SUCK!SUCK!SUCK!

Nej, inte hänga läpp över det!
Föresten idag kommer Petra och Anton hem från sälen också :) goooood!
Imorgon blir det lite jobb för min del se gymmet såklart efter det. låter som en bra plan.


ciao.

vecka 2, dag 5

God morgon! har varit vaken sen halv 7! det ni ;)
haha! Har lagat matlåda och ätit frukost. Snart bär det iväg till lilla Hallsta och bli upphämtad av mamma och mormor för att åka till farmor i köping och hälsa på en sväng.

Sen ikväll blir det mysfredag, alltså fredagsmys med älskling <3



PUSS KRAM

vecka 2, dag 4

Wiiih! Nu har vi fått en krok till taket i köket! :D nu kan vi sätta upp lampan.
Jag försöker väcka sandra men det går sådär, har försökt i typ 2 timmar nu :P haha! vilken sömntuta!
Vi som ska ut i det fina vädret.


Torsdag idag, imorgon är det fredag, då blir det mys med älskling hemma sen på lördag ska jag och Ewa på bio. love and other drugs. före det blir det middag på jensens! :) myspys.





Jag älskar dig mer än allt!

Vecka 2, dag 3

Hallådär!
Idag är det ondag och jag har idag varit vaken sen halv 8! ungefär.
Mötte upp mamma och mormor utanför salong Bellina på haga för att fixa håret imorse.
Det är inte någon jättestor skillnaf men lite iaf, har slingat underhåret också idag så det är någolunda lika i hela håret. Ni kan ju se själva här att det inte är någon jätte skillnad :

Före




Efter





HAHA!
Det är ju ingen skillnad alls! :P Men jag är nöjd så då är det bra.
Fick brev hem idag att mina nya träningsbyxor finns att hämta ut på posten idag! :D lycklig.
Får se om jag hinner hämta de idag, ska ju hinna med ett träningspass är det tänkt.
Nu måste jag börja med lunchen!


CIAO!!

Årets första cykeltur

jajamensan! jag tog cykeln till gymmet idag, asskönt! inge snö på marken så det gick så lätt att cykla så.
Gick bra på gymmet, väldigt mycket folk för att vara halv 10 ! Träffade micca där också :)
Sen satt jag mig på cykeln hem för att äta lite mellis!

Här hemma har jag duschat och även hunnit ringa om kroken som behövs i taket i köket för att kunna sätta upp en lampa, och visst ska de fixa det! så himla bra jag är :P hahaha! Jag har även tagit kort på de möbler som vi ska sälja och nu ska jag snart lägga ut de på blocket för försäljning. Hoppas någon vill ha dom.


Nu blir det snart mat. Puss

vecka 2, dag 2

Godmorgon!

Här sitter jag och äter frukost före 8 på morgonen en ledig dag. Vet ni varför?
Jo, det ska jag berätta. Några ska komma och göra rent ventiler och spiskåpan någon gång mellan 07.30-15.30 !
Känns lite ohyfsat att ligga och sova när de knallar in, visst jag vet att jag är lite konstig men jag är sån.
Har även hunnit diskat såhär på morgonkvisten. När det blir lite ljusare ute ska jag nog försöka ta mig till gymmet är det tänkt. och tänk, nu när man sitter här och skriver om det så är sotaren här ! :D känns ganska så skönt att man inte gick upp i onödan! Undrar hur länge det tar?! Äsch, de är väl klara snart. Hoppas jag.

Nu är det dag 2 i vecka 2! Det börjar bli lite jobbigt, var en aning grinig och på dåligt humör igår men älskling klarade sig igenom dagen som tur är. Jag kan bli lite elak när jag är grinig men det går över ganska så snabbt.
Det är föresten Jims värld på tv nu, det är superroligt! :D:D

När micke kommer hem måste jag iväg och handla, även lämna tillbaka min bikini som ej var så bra. inte lika snygg som på bilden :( vart lite ledsen för jag vill verkligen ha en leopardbikini till sommaren. men det finns säkert flera ska ni se. Nej, nu får de väl vara klara snart! segisar :P haha!



Nu blir det mera tv. puss

sent.

jag sitter uppe och tittar på Thintervention ! asbra! tänkte sova vid 10 men så började de på tv och jag blev fast! älsklingen ligger och sover nu och jag ska upp tidigt imorgon till gymet är det tänkt.
Imorgon kommer det några hit som ska fixa all ventilation och göra rent och fint men kul att de kommer någon gång mellan 07.30-15.30 ! hur ska man vet när de kommer liksom?!

Föresten, här är det snygga träningsbyxorna jag har beställt (de andra jag ville ha hade utgått!)



.. och självklart är det lite rosa! :D

Vecka 2, dag 1

Jag vaknade inte idag när jag skulle, klockan ringde inte för att min mobil var avstängd!! vilken tur att jag inte skulle upp till något viktigt då.

Jag drömde en lite rolig dröm ändå i natt, jag får ju bara äta vissa saker och igår ville Alex att jag skulle smaka på salsan så jag tog ett chips och smakade. efteråt tänkte jag, varför gjorde jag så för? I drömmen var det så att jag åt nästan vad som helst hela tiden under dessa 10 veckor och jag hade världens ångest!!! Jag mådde inte bra alls.
Tänk att en sådan liten sak kan åstakomma denna dröm ..

Föresten, ni vet väl att jag är inne på vecka 2 nu? ;) Har inte heller rökt på 1 vecka idag. Det går bra nu.
Idag blir det tvätt och lite städa här hemma innan älsk kommer hem från jobbet!


Min älskling var så söt i går kväll när han nästan hande somnat, han sover som pippi långstrump! fast han har huvudet på rätt ställe men fötterna utanför täcket :) han har ju så stora fötter också så det ser jätte roligt ut.
Titta själva:


Micke = Pippi Långstrump? :P


vecka 1, dag 6

Idag är det dag 6 och lördag. Idag får jag äta precis vad jag vill, hela dagen lång! :D lycklig.
Jag ska äta hemalagad pizza och klyftpotatis med kött tror jag och sås såklart! mums! Eller så blir det bara pizza, sen ska jag äta bröd, för det gör jag annars inte alls om dagarna och OSTBÅGAR! ååh, va gott!
Tänkte åka till Sandra ikväll och titta på fångarna på fortet och gotta mig lite och bara ha det bra.





Ostbågar i mitt hjärta! haha!

vecka 1, dag 4

Nu har det redan gått 4 dagar sen jag började! helt sjuk, tiden går så fort! Jag kanske inte har berättat men jag kommer använda min blogg för att hålla lite koll själv på mitt lilla uppdrag och sedan såklart berätta lite för er hur det går :D Jag försöker ju få bättre självdiciplin och det är bra att skriva här då tycker jag. man får mera koll över hur dagen har varit och hur den har gått!
Denna dag började med en lite halv dryg lunch på jobbet, när klockan var typ 2 så vart det lite lugnare. Efter 4 där någonstans så vart det jätte super lugnt! Jag fick slutar halv 8 istället för 9 ikväll och det var så skönt förutom att jag missade bussen så fick vänta 30 min extra på den men det gjorde inte så mycket. jag pratade med Sandra i telen då istället! :D
Åkte hem för att göra lite mat! muma! måste säga att jag gillar denna mat och det bästa är att jag kan äta utan att få dåligt samvete för det! Men ska säga att det ibland under dagen kan vara lite jobbigt då man inte får gå och småäta det där man är sugen på. Då är det bara att hålla igen eller ta en frukt! Än så länge så har det faktiskt funkat!

Imorgon blir det gymmet! förhoppningsvis får jag med älsk på morgonen vid 9 så vi kan gymma med Petra annars får det bli lite senare! inte hela världen. Sen ska vi ner på stan för att shoppa träningsbyxor! :D wwiih!




De här byxorna vill jag ha! De är ju rosa :D:D




Nu blir det TV! PUSS

vecka 1, dag 3

Idag har det varit en rolig men lite lång dag. gick upp vid 8 för lite frukost, vid halv 10 blev det mellis sedan satt jag mig på bussen till jobbet för att jobba 11 timmar!! haha :P good work!
Kom hem typ halv 11 nu på kvällen och tryckte i mig lite mellis innan jag ska lägga mig tänkte jag. Nu är mellisen mycket godnare än tidigare! vet ni varför? jo jag bytte ut hallonen mot äppelbitar, vilken skillnad. Nu tror jag fasiken att jag kan äta det 2 gånger om dagen i 9 veckor till!! :D:D iiiih!
Imorgon blir det jobb igen 11.30-21 får se om det blir längre eller kortare då. Kan nog bli en trevlig dag iaf.
Nej dags för sängen, supertrött! ha det fint.


PUSS

vecka 1, dag 2

Nuså, har denna dag gått också! :D yeah!
har inte gjort nått speciellt idag egentligen, varit och handlat lite på dagen så jag kunde göra en jätte god vitlöksdressing till maten så det inte blir så torrt med bara potatis :P hehe. Nu på kvällen har jag tittat på film, föräldrafällan! så superbra med Lindsey Lohan när hon var liten.

Nu sitter jag och äter det här lite småäckliga mojset! Det är Lätt kesella med hallon och lite funlight saft! Går inte att äta utan saften för då smakar det bara surt och äckligt! hoppas att jag slipper den snart för jag gillar det inte!







Imorgon blir det jobb på Jensens hela dagen mellan 11-21 så då lär ni inte se mycket av mig här :P hehe.
Blir samma tid för jobb på torsdag också.
Nej nu kommer älsk hem snart och jag ska hoppa i säng. Puss

tråååååkigt!

jag har tråkigt! vad ska jag göra? iofs så tittar jag på film på 9an men det är ändå inte så jätte roligt. Baby slutar om typ 1 timme så snart får jag väl gosa lite med honom. Imorgon blir det iaf gymmet och sedan tvättstugan (om det finns någon tid) sen får vi väl se vad jag hittar på. Måste väl laga mat hela dagen igen :P hahaha!
På onsdag blir det en långpanna på Jensens. lite pengar iaf, det kan ju inte skada. men just nu vill jag egentligen bara fokusera på min kost och träning så det blir som jag har tänkt mig!
Den 19de åker jag till Kristina Casalli med mamma och mormor för att fixa håret litegrann, blir helblond, är det redan men ändå inte. har bara slingor nu så underhåret är lite mörkare, nu ska det bli helblont! :D happy.
Åhh, jag måste börja planera när systeryster ska sova över också. tänkte ha hela dagen fullspäckad med saker så vi inte sitter och inte gör någonting. bio, mat och pulka åkning låter ju inte helt fel! undrar om vi ska baka lite kanske också. Det visar sig! det ska iaf bli mysigt och ha henne här över en natt! (hon kan va jobbig men det är väl alla små ungar?!) HAHA!
Nej, nu tycker jag att alla ska hålla tummarna för mig i 10 veckor! fettet ska bort och jag ska bli lite mera lycklig! :D
nu får jag titta på filmen igen. Puss

Vecka 1, dag 1

Japp! Nu har det börjat. Har precis ätit min första måltid, potatis, fisk och sallad! tur att jag älskar fisk :) Att gå från att äta typ 2-3 gånger om dagen till att äta 6 gånger per dag kan bli tufft, speciellt om det är så att jag ska jobba samtidigt också. Träningen ska ju in där emellan också! Men vem har sagt att det var lätt? inte jag. Men jag kan tamefan vara envis om jag bara så vill och det här är någonting som jag verkligen vill av hela mitt hjärta! Jag är så glad att jag äntligen har börjat ta tag i mitt liv på allvar, jag ska fullfölja dethär så jävla bra och bli nöjd med min kropp! Tack Sandra och älskling för att ni hjälpte mig med detta, vet att ni kommer stötta mig genom det här.
NU KÖÖÖÖÖRRR JAAAG!!! :D:D




STARTVIKT: 71,7 kg.





En av dagens alla måltider: Potatis, fisk och grönsallad!

2011

kanske dags att skriva lite här nu :P eller vad tycker ni?
På måndag börjar jag mitt 10 veckors program med kostrådgivning, SPÄNNANDE! :D:D
Nu ska det hända grejer; på riktigt!!

Snart kommer mamma, mormor, moster och syster på besök sen om jag hinner blir det träning sen hem till Sandra för lite myspys och massa prat! :D happy face.

Har världens sötaste pojkvän som skriver lappar och sätter i kylskåpet (iofs så började jag med det men iaf) Supersöt ju! Det bästa som har hänt mig är min älskling.



God fortsättning pluttar små!

RSS 2.0