great

ojoj, vilken helg alltså! Jag säger Grattis till Bolle och Micke som har fyllt år under veckan och har haft fest båda 2. jag hann tyvärr inte med mickes fest då jag jobbade men har både hört och sett hur det har gått till :P
Slutade tidigare i lördags så åkte till Bolle på en gång, cyklade i regnet. vad gör man inte för lite fest och alkohol?!
Väl framme så börjades det! Kvällen hade precis allt en fest ska ha. alla splittrades på slutet, mitt lilla gäng hamnade på konrad medans resten var på bmb. kul kväll iaf. slutade med att bolle och sandra försökte skrämma upp mig innan jag skulle sova att det spökade hemma hos honom.. usch! :P

Bakisdag hela söndagen.
Ny vecka, jobb igen.
frukost nu.
puss

s.

nu är Sandra hemma! :D:D <3

mh

orkar inte jobba idag, och jag är inte bakis från gårdagen. orkar bara inte med jobbet. slutar 22.30 ikväll :/ suck!
men dagen går nog ganska fort ändå kan jag tänka mig. har mkt att göra. ska tvätta mellan jobbpassen. är det lugnt på jobbet så är det bra. slipper springa så mkt haha!
wiih! imorgon kommer Sandra hem :) hon ska komma och säga hej till mig på jobbet. veckan har inte varit detsamma utan henne. och lilla Ewa hon har det så bra i uppsala på skolan, är glad för hennes skull.
imorgon har micke födelsedagsfest och jag slutar som sagt sent så ska väl förbi och säga hej iaf sen på lördag har bolle detsamma så ska försöka gå lite tidigare från jobbet så jag får va med också. vore jätte kul! det känns som om man missar så mkt annars. måste ju vara med på någonting. ledig på söndag. bästa!

ååh, jag vill träffa dig G. Vi pratar om det men händer inte så mkt tyvärr. vi får väl se vad du kommer fram till de närmsta veckorna om du hittar någon lucka där! vore underbart! Bo inte så långt borta ffs! En dag!


Kvällen igår föresten, skulle vara hemma och ta det lugnt men icke. petra, jag, eve och heidi drar till pluto (där det är världens sämsta musik!) jonathan och masoud kommer också. härligt! blir en promenad hem, laga lite mat till grabbarna sen somnade jag sött vid 03.30 .. jobbig kväll, men kul!

Pitbull feat. lil jon - Krazy
pitbull feat. ying yang twins - shake
david guetta feat. akon - sexy bitch

(dom 3 mest spelade låtarna på förfesten igår)



jobbet nu. PUSS!

wow

Jag är verkligen uppe med tuppen denna morgon. sjukt jobbigt men bara att göra som mamma säger :P haha!
Jag ska nämligen hem till mamma och hon tyckte att jag skulle komma tidigt så kommer landa i Hallstahammar 09.30 :)
Nu ska jag mumsa frukost.




byebye

raggarö

Helgen har varit helt underbar!
Raggarö med Ewa, bengan, petra och bolle. oojoj! galet men roligt. lugnt och skönt ute på landet.
haha, vilken otur vi hade på vägen hem. bilen la av så vart försenade hem med typ 3 timmar. Men bästa Alle och Anton kom och hämtade oss :) tackar tackar!







Har nyss duschat och innan det var jag med Bellsibus och fikade på gränden. Länge sen vi sågs även om vi jobbar ganska så nära varandra. Vi ses nog på lördag natt som vi sa haha ;P

Nu vill jag att Sandra ska komma hem. varit utan henne sen i fredags! hon lär ju ha det bra i värmen.

kanske dax att äta något. hörs!
PUSS!

packar

yes, nu packas det för fullt. Imorgon är det Raggarö som gäller för hela bunten! :)
ska bli skönt att slippa västerås för en helg. Har gjort en massa idag föresten. gick upp vid 9 för att duscha och äta mumsig frukost innan jag möter upp Sandra på stan som precis gjort tenta. Möter upp Krille och Fredrik som vi drar runt lite på innan det är dax för lunch på spicey hot! gott! Sen efter det springer vi lite till. Åker sedan hem till Sandra för att slappa lite..
Ewa kommer senare och ännu senare kommer Marielle och hennes pojkvän plus nattis och joanna (tror jag). Efter det drar vi iväg till Anton en sväng som fortfarande firar sin födelsedag. han är väl inne på sin tredje firar dag :P hahaha!
Äntligen åker vi hem!
Ha en underbar vecka i Turiket nu Sandra och Jennifer. gonna miss you! <3




Godnatt folket, nu ska jag sussa!

suck

.. slutade med att jag hade luftvägskatarr då så är sjukskriven veckan ut! vad ska man göra liksom?

Ewa och Sandra kom förbi mig en sväng för att mumsa på min sockerkaka, som nu är nästan helt slut :P Någon tyckte ju extra mkt om det liksom. haha! Sen skjutsade jag hem iallihopa, Ewa skulle till sin mamma och äta och Sandra skulle hem till pluggandet igen. Jag åkte hem för att göra lite mat, potatis (som jag inte har ätit på 100 år!), spenat och fiskpinnar. MUMS!

pusskram

farbror doktorn

Japp, sitter och väntar på mami som kommer snart, jag ska vidare till läkaren nämligen bestämt.
Inte riktigt frisk ännu så. bläää!

splittrade drömmar

Ja, inte blir det någon frisörskola för mig heller. ingen vill vara borganär åt mig vid banken så nope! :(
Inte ens får jag bli frisk! försökte jobba idag men klarade av 1 timme sen vart jag alldeles kallsvettig och hostade bara mera så var tvungen att åka hem.. Blir att ringa läkaren imorgon då, SUCK! sjukintyg behövs.





orkar inte mer ...

maaaat !!

Här sitter jag hemma och myser framför teven.
Har varit en ganska så bra dag faktiskt, mamma, mormor, syster och kusinen kom hit och åt mat sen ner på stan för lite shopping och sedan rullade bilen vidare till Hälla där jag äntligen fick inhandla en MASSA mat så nu kommer jag iaf inte att svälta ihjäl! :) Äntligen håller jag på att bli frisk också så ska försöka mig på att jobba imorgon också, känns som om det var hundra år sen jag jobbade sist. Snart helg och jag är snart frisk! :) wwiiih! Underbart.
Får se hur det blir med skolan nu också, ingen vill ju va borganär åt mig så får väl antaligen inget lån :( jätte ledsen för det.
Frisör är något som jag nu känner att jag verkligen vill göra, men ingen verkar förstå det.. suck! men det kanske ordnar sog vem vet.. tänk positivt!!
Nu blir det en varm dusch!

Kram C.

once again

Sitter och glor på teve, tvättar lite och råkade bränna vid maten en aning! hostar och snorar men livet är inte alltid rättvist eller hur?! Jobba 3 dagar, 10 timmarspass varjedag! great! Måste fixa med banken också om man kan få ta ett lån eller hur det blir. Jag vill verkligen plugga på skolan jag har sökt! Världens sötaste som äger den :) Allt löser sig så småningom.

Ikväll kommer gänget hit på film, Ice Age 3 :) ska bli superkul. var så länge sen. Har saknat våra filmkvällar tillsammans! Maybe Kryssning också den 20de, favorit i repris? Det blir tyvärr inte GBG då pengar är ett stort problem så vi nöjer oss med att åka till Bengans stuga! :) myspys.



favorit i repris?
favorit i repris?


Nej, nu blir det en cigg sen mera teve. PUSS!

RSS 2.0