Hemma ..

sååå skönt att vara hemma. Känns som om jag inte varit det på hela dagen så nu tar jag det bara lugnt framför teven. Har lagat både mat och matlåda så snart blir det mellis sen lägga sig i sängen och titta på BB. Imorgon blir det en liten klurig dag men det ska gå, jag tar bilen imorgon så älskling får ta sig till jobbet på egen hand. Jag åker till jobbet sen på lunchen måste jag ta mig ut till hälla för mätning och vägning på reform, sen tillbaka till jobbet och stänga 19.00! Sen är min dag slut! Torsdag blir det att öppna och slutar 17. Hoppas på en ledig fredag för ska jobba både lördag och söndag.


Sandra sitter nu fortfarande på planet till Thailand. Hon har väl flygit i ca. 9,5 timme nu så hon och Daniel lär ju vara framme snart. Faan va skönt med värme och sol! jag längtar tills det är min tur ..
Nej fasiken. Nu blir det mera häng framför teven sen snarka gott!




vecka 8, dag 2

jaha, nu blir det snart mellis sen bär det iväg till jobbet! Bikbok denna vecka :) synd att Joanna är sjuk men bra för mig :P hehe. lite mera pengar! Idag åker Sandra och Daniel till Thailand. Hon skulle ringa mig snart tror jag, men om hon glömmer så förstår jag henne. Jag hade vart jätte nervös och på helspänning! tänk va roligt att få åka långt bort till värmen med den människan man älskar mest i hela världen i 2 hela veckor. Bara rå om varandra och ha det bra! Nästa gång, då är det jag och min baby som åker till värmen! :D:D


Jag och min lillebror när vi var på Kanarieöarna !!


vecka 8, dag 1

Japps! inne på 8de veckan nu. snart är jag helt klar! på onsdag ska jag tillbaka för mätning och vägning igen, är mera nervös denna gång än förra. vet inte varför men det är väl för att jag tycker att det inte har hänt någonting. (fast det har det säkert gjort iaf) Denna vecka blir det jobbjobbjobb! bikbok tis, ons, tors, lör och söndag! ;) Det ni, nu jävflar ska det bli lite pengar till mig så det blir en resa snart till något varmt och fint land! :D:D


Snart ska jag ta och skjutsa älsklingen till jobbet sen åker jag hem till Sandra för lite kaffe och prat! Efter det blir det nog en solning, lite värme behövs nog i detta väder. Sista dagen man får umgås med Sandra då för imorgon åker hon till Thailand i 2 veckor .. Kommer sakna ihjäl mig efter henne!!! vem ska jag prata med nu? jag får tvinga micke att lyssna på mig :P


Hoppas ni alla får en bra dag! hörs. puss

vecka 7, dag 7

Nejni, jag ger upp den där listan :P hahha!
Hinner inte alltid blogga varje dag så skiter i den nu. Jag kör mitt egna race.
Igår var vi tjejer hos sandra och hade lite förfest, jag och mitt alkoholfria vin ;) haha! trevligt var det iaf sen kom tanken och simme, plus några andra jag inte känner förbi en sväng. typ 1 timme bara sen tog vi bilen ner till bmb för lite dans. Där blev jag puttade över en trappa, simme blev upplyft av andra och vrålglodde på tjejen med korsetten, tessan och petra försvann en stund, amanda dansade med någon kille och stackars sandra började må dåligt. Det resulterade i att vi åkte hem typ halv 1 från krogen ..

Kan ju inte påstå att jag någon gång mera kommer gå ut nykter på krogen! hemska tanke :P hehe.
Idag vaknade jag vid 10 av att lillebror ringde! ååh, vad glad jag blev :) sen efter det ringde Sandra och sist men inte minst så ringde mamma mig. vilket ringa-camilla-maraton det har varit här på morgonen :P mysigt.

Nu går jag och baby snart till affären för att handla lite sen blir det bio ikväll, SANCTUM 3D! spännande.
Jag har föresten sprayat in mina skor nu med skydd så nu jävflar kan jag använda dem, både mina leopard (som jag hade igår) och mina nya skinnboots!


 

I love them!

 

Nej, fasiken. affären var det ja. Vi hörs och ses! puss



tiden går sååå sakta!

sitter här hemma framför datorn och teven. nyss ätit mitt sista mål mat för dagen, pratar med bästa Sandra på msn och funderar över när jag ska gå och lägga mig så att det kan bli fredag snart! jag och Sandra är som två tonåringar som inte har setts på typ evigheter! :P haha! båda längtar ihjäl sig tills imorgon då vi har sååå mycket roligt att göra. Och sen ska vi ju såklart shoppa järnet! hallelujha!

Efter att vi har gjort västerås stad osäkert så ska vi hem hit för att ha fredagsmys med mat och alkoholfritt vin! :)
Det ni! vuxenpoäng eller vad?! just det. Sen ska jag baka kladdkaka åt oss. mums. Men vi (eller jag) har inte kommit på vad vi ska äta än. förslag? Sandra vill ha tacos men jag är inte sugen på det .. vad kan man annars äta? inte pizza iaf, inte kyckling eller paj. hm ?! jaja, kommer väl på någonting snart. Min shoppinglista ligger här bredvid mig och den ska med oss imorgon! Ser det framför mig när vi springer där med en massa kassar och varsin lapp i högsta hugg! ska försöka att inte handla för så mycket men det är ju så svårt :P


Sjöslaget 09 ! <3


vecka 7, dag 4

Mål med träningen:
Mitt mål med min träning är väl först och främst att jag vill gå ner i vikt och blir lite "tajtare" så att jag kan känna mig bra med mig själv och må bra. Sen är det väl för att jag ska hålla mig aktiv och må bra som sagt. Jag vill känna att jag är duktig och gör dethär bara för mig egna skull!


Idag har jag promenarat, kört 45 min kondition på gymmet, jobbat typ 2,5 timme. Jag har för ett tag sen ätit lunch och nu ska jag titta så att inte baby sover allt för länge, för då kan han inte sova ikväll när han ska upp så tidigt till jobbet! :P hörs.

Vecka 7, dag 3

5. Favorituskel:

Skrattmuskeln! haha! :P lätt. Jag älskar att skratta så varför inte.








USCH! idag är jag lite trött känner jag men det ger med sig snart skulle jag tro. har fått i mig frukost för ca 1 timme sen och snart blir det en proteinshake som mellis och sedan mat! mums. Idag måste vi handla här hemma. fasiken, tycker vi handlar jämt men men.. snart är det över :P hahaha!
Tråkigt väder är det också idag ..

Mormor och Farmor







Denna annons satt jag in med hjälp av mamma som kom på texten för ca 1 vecka sen kanske. Både min mormor och farmor ringde och nästan grät av glädje, har nog aldrig hört de så glada någon gång. Och allt är sant, utan de skulle vi inte vara någonting. Min mormor och farmor har hjälpt mig så oerhört mycket genom mitt liv, önskar att de aldrig nånsin ska behöva lämna mig och min familj för de värmer ens hjärta så enormt. Älskar er!

vecka 7, dag 2

4. I min träningsväska:

Jadu, det finns inte mycket i min träningsväska. Fast det beror på vad man ska göra också. Är det så att jag ska jobba (springpass) så har jag med mig rena kläder, handduk, skor, vattenflaska, shampoo m.m. Annars är det bara skorna och vattenflaskan och ett par långbyxor! :)



Idag är jag lite röd efter solningen med Sandra igår :P haha! men man är varm och brun det är väl så det ska va? ;) Idag har jag springpass, hörde nått om en 60 bokning?! what thte fuck? jaja, det går väl som det går. De har säkert förbeställt maten så det är bara att ta drycken, inte så svårt. Bara jobbigt att springa med maten hahahah!
På min lilla lediga tid idag ska jag träna, ÄNTLIGEN!! har varit sjuk och ont i ryggen över 1 vecka nu så är frisk och ska träna för allt jag är värd nu. Nästa vecka blir det mätning igen och denna gång är jag mera orolig än förra .. Just eftersom jag har varit sjuk så länge och inte kunnat äta som jag ska ha gjort .. men men det går som det går ..
Nu blir det fix innan promenad till jobbet!

HA EN BRA DAG ALLIHOPA!!

Alla hjärtans dag






Jag fick blommor idag av bästa älsklingen idag <3

vecka 7, dag 1

3. Ett fint idrottsminne:

Jag har som sagt spelat innebandy väldigt länge och det bästa minnet jag har därifrån är när vi var på innebandycup i Falun! (viking line-cup) Åhh, det var så roligt. Flera matcher om dagen, vi sov i en skola på luftmadrasser. Våran tränare var strikt med att vi inte fick dricka alkohol för att vi måste vara taggade på match och så kommer han själv hem en kväll dyngrak och ska ha kuddkrig med oss alla som försöker sova! hahaha :P
Det var en helt underbar helg! Vi åkte runt för att titta på en del matcher, jag köpte nya shorts och band. En del hade till och med råd med det mesta, en ny klubba skulle ju inte sitta helt fel liksom. Det var iaf en rolig helg jag aldrig kommer att glömma.




Idag skulle jag upp 8 för att ta en promenad innan frukosten, men det blev inte riktigt så när jag såg hur kallt det var ute :P haha! jag kröp ner under täcket igen och sov till kvart i 9 istället. Har ätit frukost, snart mellis och lunch. Sen ska jag nog sola med Sandra så det blir väl en promenad i det kalla iaf!
Det är alla hjärtans dag idag också och jag har en liten överraskning åt min älskling idag. Inge märkvärdigt men det är en liten sak iaf och det är väl så att det får vara så ..


Jag älskar dig.


Vecka 6, dag 7

I mina öron när jag tränar:

När jag tränar så lyssnar jag på allt med fart i! inga smörlåtar heller. Blir mycket pop och rock för att hålla kroppen igång så man orkar med också. Tror de flesta kan föreställa sig vad jag lyssnar på :)




Ja, som sagt snart är vecka 6 klar. Nu har jag bara 4 veckor kvar av kostrådgivningen. Bara 4 helger kvar sen blir det ene efterlängtad helg med massa roligheter! Bara vågen vill visa mig det jag vill se ..

Vecka 6, dag 6

1. Min idrottbakgrund:

Jag började med idrott på allvar när jag var ungefär 14 år kanske (hur gammal är man när man börjar 8an?)
Då var mitt intresse för innebandy sjukt stort! Det bästa jag visste och det enda jag ville göra. Jag höll på med det väldigt länge, men sedan började jag arbeta och tyvärr så räckte inte tiden till och jag var tvungen att sluta med den bästa sporten jag visste. En del av mitt hjärta saknar det än idag och skulle vilja dra tillbaka tiden för att göra allt ogjort..
Efter det så hade jag mycket jobb att göra med och har försökt att röra på mig så gott som med promenader och ta cykeln vart man än ska. Nu är det gymmet och löpbandet som är min bästa vän/fiende inom idrotten! Vi möts snart igen min vän, när ryggen är på plats, då jävlfar! ;)

Min egna tränings, kost och hälsa- lista

jag gör som Dani:

Varje dag ska jag bocka av en grej, med start imorn.

1. Min idrottsbakgrund

2. I mina öron när jag tränar

3. Ett fint idrottsminne

4.
I min träningsväska

5.
Favoritmuskel

6. Mål med träningen

7. Favoritövning

8. Favoritmat

9. Mina inspirationskällor

10. Då mår jag som bäst

11. Favoritkonditionsträning

12. Favoritidrott

13. Mitt bästa kosttips

14. Favoritmellis

15. Då tränar jag allra helst


16. Favoritlivsmedel

17. Mitt motto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

19. Hälsa för mig

20. Det här åt jag idag

21. Därför tränar jag

22. Min favoritfrukost

23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare

26. Så sover jag 

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst

29. Detta tränar jag allra helst i

30. Glöm inte att...

vecka 5, dag 3

jag har inte skrivit så mycket här på ett tag, beror på att jag har blivit sjuk och jag HATAR det!!!
fattar ni det? nu är allt åt helvete känns det som. maten är fuckad likaså träningen och jobbet :(
jävla skit!

jag ligger hemma med feber och världens ont i rygg och nacke! varför just jag och varför just nu?
Det känns som om mitt mål för sommaren är som helt bortblåst .. SUCK!



Nej, fram med den positiva energin igen! när jag är frisk igen så kör vi lite extra mycket första dagarna så man kommer tillbaka och in i rutinerna igen. på´t bara igen! lite pepptalk to myself.

vecka 4, dag 5

fredag idag, igår  var jag tillbaka på reform för att mäta och väga mig. Han sa att det såg bra ut men jag tyckte lite mindre om resultatet. Efter ungefär 3,5 vecka så har jag tappat ca 2,5 kg i fett! Jag ligger nu på 69,0 kg i vikt. Jag är iaf under 70 sträcket som tur är .. Jag hade tappat mycket fett procentullet sa han så det var väl bra det då, jag sa att jag tränade så mycket jag kunde men han sa att det hänger mera på maten än på träningen. Hade jag ingen aning om, trodde att en kombination var bäst. jaja.
Efter det så gick jag hem till Sandra en sväng för lite prat och mys innan hon skulle till jobbet.




Måste bara säga; VARFÖR SKA DET SNÖA NU???
Gillar det inte alls. Skitväder.

Snart blir det jobb i 4 timmar sen efter det ut och äta med älsklingen! Jag bjuder honom på 3 rätters middag (fast jag iofs har vunnit de på jobbet, men iaf. Jag bjuder ju honom!) PUSS.

vecka 4, dag 3

onsdag, idag blir det jobb sen träning och solning med Sandra! :D
Blir nog en asbra dag!

Imorgon bär det iväg för mätning och titta vikten, får se om det har hänt någonting. spännande.



kväller ..

sitter framför datorn lite nu innan jag ska sova. Pratar med Sandra på msn :D:D
Måste sova snart, trött!

Imorgon blir det lite jobb sen gymmet! Nice.





tränatränatränatränatränatränatränatränatränaträna!!!

vecka 4, dag 2

Godmorgon allihopa! :D
Jag har en liten fråga, hur får man tiden att räcka till? Det är så mycket jag vill göra men jag hinner inte.
Jag ska jobba, träna, äta 6 gånger om dagen, umgås med mina nära och kära, sova, städa osv. Det funkar liksom inte så himla bra för mig ..  så snälla några tips?

Idag blir det en lång dag på jobbet, slutar 9 men det ska nog gå bra. idag får vi iaf varor :P hehe. Då behöver man inte känna sig allt för dålig. Vet dock ej vilka jag jobbar med denna dag. Snart ska jag iaf äta mellis sen tar jag mig en promenad ner till jobbet, tråkigt att det inte är sol ute idag .. Fast jag klarar mig ändå!
Imorgon blir det lite jobb, gym och sedan umgås med Sandra! :D




Nej, mellanmålet nu. Lätt Kesella med lite funlight saft och ett äpple! mums!
Herrå.

RSS 2.0