sömn

ja, det har jag inte fått mkt av inatt. Älskling ligger och sussar så sött bredvid mig medans jag ligger vaken och stirrar upp i taket. försöker tänka på annat men inte då. lyckades väl till slut somna och vaknar när gubben ska till jobbet såklart. kunde inte somna om efter det så har varit vaken ett bra tag nu. inte många timmars sömn direkt.

Känner mig inte som mig själv idag. känner mig tjock, ful och allmänt klumpig! :(
tur att det är nyår snart så man kan börja uppfylla sina mål lite bättre.
Hoppas på bättre kondition, sluta röka, nytt jobb, bättre ekonomi och ny lägenhet!
suck...

Kom just ur duschen. ska ner på stan snart för en fika med bästa lillebror.
Tänkte försöka vara lite snäll och laga mat åt sötisen sen när han kommer hem från jobbet sen blir det bio ikväll, NEW MOON men bästa tjejerna! :) Kan behöva lite tjejtid med dom bästa. Dom livar liksom upp min vardag.
Ska försöka klämma in en fika med Bellsibus i veckan också. På fredag kommer Bästa Ewa hem igen och då blir det åter en fika med henne (säg inte att jag fikar mkt!). På lördag jobbar man lunch sen hem till mormor fort som tusan för hon fyller pension. Sen åter speeda på i bilen hemåt för fest när man har storbesök från STHLM! ;)
Kommer bli en grym helg.

nej, måste skynda på mig lite nu. puss

dåligt

aah, jag är hemskt dålig på att skriva här men men. jag har inte tid jämt :P
Kryssningen var iaf den bästa på år och dar!! ojoj. galet kul :) kunde inte bli bättre dock att det gick alldeles för fort och att dom hade dålig mat men annars är jag nöjd.

har ångest för pengar och jobb.
allt pekar neråt i den riktningen just nu (eller som alltid!)
jobbar iaf 3 timmar extra idag!

stackars älsk som har blivit sjuk, ska dit ikväll efter att jag har hämtat  min bil och pyssla om honom lite.
Sandra pluggar så otroligt mkt, tur att jag fick se en glimt av henne igår. jobbar ju ändå tillsammans hela lördag :)
Micca var snäll och skjutsade oss, åkte en sväng till Anton där det festades på för fullt. Alle, Anton, Petra, Zara och Kaisa såklart :) partypeople.

om dryga en vecka kommer grabbarna grus från sthlm på besök för lite fest. ska bli trevligt. sen är det inte långt kvar till maskeraden. kanske dax att fixa alla kläderna snart :P hehe. det ska funka. Sandra blir stor flicka snart så bäst att hitta en riktigt fin present åt henne.
Nu blir det frukost (aah, jag har faktiskt både frukost och mat hemma nu!)
Jobbet sen för ett möte med Jensens chefs högra hand, Jesper!
good luck!
pussssssar!

party

jag vill feeeesstttaaaa!!
hatar att jobba helg hela jävla tiden! nu blir det även andra helgen i rad.
Man jobbar ju inte lite heller. 10 timmars pass. blääää.

UP!

hade en bra dag igår. vaknade efter 12 hemma hos älsk och började knatta hemåt. fixade hemma sen ner på stan för att umgås med eve, det var jätte länge sen sist! Efter det åkta jag hem till bästa som hade fixat film. UP! jätte rolig film, kändes så bra. bara du och jag!
Jag blir så glad av att vara med dig, du tycker jag är så knäpp ibland men man vet inte alltid hur man ska bete sig och då säger och gör man en del knäppa saker. Men jag vet att du tycker om mig iaf :)

I måndags hade jag och Sandra en liten shoppingdag på stan. nått vi båda verkligen behövde. gå runt och handla upp hela drixen ;P haha! lätt värt det. Nya skor!!
jag sprang hem till Petra efter det där Anton även var också. senare kom Tessan också :) mys.
idag var man uppe med tuppen. älsklingen väkte mig tidigt (som jag bad honom om). Jag kommer in i bra rutiner när jag sover där, somnar vid 10-11 och blir väkt vid 7. går dock inte upp alltid då men ibland händer det..
Det är mysigt med lite sällskap på morgonen!

Nu ska jag iväg och jobba snart. jobbar hela helgen IGEN! dryyygt.
men det är snart bara 1 vecka kvar sen åker vi på kryssning, vi alla bästa! :)
ha det bäst nu alla. puss på speciella.

RSS 2.0