:D

ZUMBA var hur roligt som helst! :D vill göra det varje dag.

JAG VILL HA!!!

JAG VILL HA MITT LÅNGA HÅR TILLBAKA!!! NU!!!!


tjoho!

onsdag och min tredje lediga dag (eller ska jag säga arbetslösa dag?!) har haft fullt upp hela veckan. I måndags var jag på gymmet på morgonen sen städade jag och grejade hemma. I tisdags så var jag på besök hos bästa farmor i Köping och idag ska jag bege mig till lilla hallstahammar för ett besöka hemma hos Linda och lilla Linéa :) Marion kommer också vara där så det blir skoj! Sen när jag kommer hem blir det gymmet sen hem för att bara ta det lugnt. Imorgon blir det jobb 12-16 sen efter det gymmet, sedan hem för lite mat och vila. På fredag har jag faktiskt ingenting planerat förutom gymmet då såklart. På lördag jobbar jag 11.30-17 sen efter det hoppas jag på liter party :) Så denna vecka är helt fullspäckad! Hoppas att nästa vecka bjuder på mera jobb och träning! men inte alls för mycket inplanerat! :P hehe.

Ha det gött! puss

onsdag

idag är det onsdag och jag är uppe nu fast jag börjar 12. Trodde jag började 11 så skyndade mig som bara den sen satt jag mig här. vilken besvikelse det  blev. Kunde ha sovit mera! men men. får se om älsklingen hinner vakna innan jag åker till jobbet, näst sista dagen btw. Fick lära mig att stänga igår, det var lite svårt men roligt på samma gång. mycket lättare att öppna om jag säger så :P
Idag blir det som sagt praktiken till efter 19 sen ska jag och Sandra ta oss mot Friskis för ett litet gympass! Ska se om Heidi också vill med. Känns bra att man har kommit igång med träningen lite, Vill kunna gymma varje dag men blir det svårt just nu. kanske det går bättre nästa vecka då jag typ inte har nå jobb :( men men.

Nu blir det lite frukost. puss

härligt härligt

fasiken vilken bra dag det har varit! måndag och allt.
Dagen började med praktiken då kl.9 dagen gick fort sen gick jag hem vid 5, vila typ 1 timme sen åka till friskis med Heidi för lite afrodans :D:D så jävlig roligt! sen drog vi på med 40 min gym efter det! hahah, snacka om hurtiga! Vi kände att vi hade för mycket konstig energi kvar efter dansen så varför inte?!

Imorgon ska jag med Sandra och hålla hennes hand! :D Sen kanske vi kan ta en fika eller liknande innan jag ska möta upp familjen för en tidig lunch på stan innan jag drar till bikbok och min första stängning! spännande.
Nu blir det nog gröt med äppelmos! mums. Ha det fint.


Lillasyster och Lillebror <3


Godmorgon alla!

Torsdag idag och nu har jag bara 1 vecka kvar på praktiken! det har gått så fort. Nu är det bara att hålla tummarna för att man får jobb också! :):) jobbade lite på jensens i tisdag och nu har jag börjat med träningen också, tack Heidi för motivationen! det blev afrodans i måndags och igår vart det ett gympass. nice. Idag ska jag gå till lilla å för en intervju (om det nu går) för att jag ska intrtvjua någon som har ett eget företag inom klädbranschen.. Sen ska jag umgås med bästa Sandra idag! :D:D jippi! Nej jag måste kila nu om jag ska hinna med bussen! puss

städat

sådär nu har jag städat hela lägenheten och flyttat lite på blommor och gardiner! Det blev jätte mysigt :) nöjd!
Idag har jag varit på praktiken till 1 sen skulle jag på rekryteringsmässan men det var typ en miljon bilar, spöregn och krångel så jag pallade inte. Så jag och sandra åkte ner på stan för att äta på jensens sen åkte hon med tåget till Sthlm. Jag fick min livs bästa chock idag; jag går i gallerian när jag plötsligt ser min snygga klänning inne på en affär som jag ALDRIG är inne på, nu ska jag alltid gå dit! tyvärr så hade de inte min storlek men de kanske, bara kanske skulle få in den igen. faaan också! det är min drömklänning, tro mig! ÄLSKAR!
Nej, nu blir det plugg sen lite tevespel kanske. Sen hämta baby efter han har slutat jobbet. PUSS



kycklinggryta

haha, aah. man kan ju säga att jag försökte iaf :P
fick ringa mamsen mitt i allt för att det blev knas men hon räddade både mig och maten!
den vart inte så dålig som jag trodde att den skulle bli, den gick ju att äta till och med :) me like that!
Nu är det bara att hålla tummarna för att älskling också tycker om den. Nu snabbdusch sen kungarna av tylösand (tyvärr hinner jag inte se klart på greys anatomy)!


promenad

nu blir det en promenad i blåsvädret! :) wwih. NU JÄVLAR!


konstigt

ja, det kanske låter lite roligt men jag vill att praktiken ska ta slut nu!! nu på en gång.
Jag vill ha en massa tid för mig själv, göra det jag vill och börja få ordning på formen!! only 2 weeks left!

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Sandra och myst! :D jag åt lite godis sen drack vi te och tittade på desperate housewifes. Mys pys med andra ord. Kallt och ruggit är det ute också, suck! men det är ju iofs en bra årstid då man kan krypa ner under en filt med sin älskade, tända lite ljus och bara mysa och gosa framför en bra film. Ibland är hösten och vintern bra ändå, det är ju typ bara 2,5 månad kvar till julafton hahaha! :P











































ska titta klart på bartenderskolan sen blir den att pussa på älskling innan jag hoppar i säng!

mysigt

Har tagit min 1 timmes promenad ute i det blåsiga höstvädret, jag har tagit min varma långa dusch och nu sitter jag framför teven och försöker plugga lite grann. Denna dag har inte varit allt för hemsk iaf :P hehe. Nu väntar jag bara på att min bästa underbara söta älskling ska komma hem från jobbet, dock är det typ 2 timmar kvar men det ska jag väl överleva! Sen ska jag sova så otroligt gott i natt! (som jag inte gjorde denna natt) PUSS!

ny vecka

Japp! bara 3 veckor kvar på praktiken :) det känns bra! Idag vaknade jag kl.05.00! bara att gå upp, inventering stod på schemat idag på bikbok! härligt och mysigt fast en massa pipande hela tiden. Lät typ som att man satt i kassan på ica eller nått :P haha! men det gick ganska så fort ändå tyckte jag. Halv 10 blev det frukost på donken, bikbok bjöd ;) så nice. Sen tillbaka för att forsätta med det sista. Det var 2 andra praktikanter också idag, konstiga typer! :P hehe. men men! slutade 14 idag.
Hem, ta det lugnt. Har lagat mat och plockat lite! tänkte ta en promenad nu, är så uttråkad! (sorry Sandra men jag orkade inte vänta på dig :P) sen när jag kommer in blir det plugg och en varm dusch hade jag tänkt mig! Det låter inte helt fel i mina öron iaf!



Mitt MÅL!! (jag har bestämt mig nu)

bättre

jajamensan. idag mår jag mycket bättre och det känns så otroligt bra. orka vara sjuk liksom! jag är inte helt frisk än men det tar sig bra :) Jag har just tittat på Kenza och Tyra show och det var faktiskt roligt :P hehe! förstår deras mardröm. Nu blir det våra bästa år på teve!
Ikväll ska jag skjutsa älskling för han ska på jobbfest och då ska jag umgås med bästa Sandra. Ska hinna med en fika med Eve också runt 5 :) nice. Imorgon blir det jobb en sväng på dagen sen skjutsa hem pappa från Västerås, efter det ska jag och Sandra vara fyllechaffisar igen åt hennes föräldrar. Sen på söndag blir det jobb åter igen några timmar! slutar kl.18 sen ska jag hem och mysa med baby hela kvällen ..

Blev inge sjöslaget detta år men det blir fasiken Magaluf Reunion iaf! :)


RSS 2.0