äntligen över!





Nu är allt jobbigt klart! känns otroligt bra men samtidigt var det ganska tungt att göra detta! tur att jag hade bästa Petra med mig och Älskling kom så fort han kunde. Allt gick ganska så fort ändå trots att det vart framskjutet en halvtimme. Fick hjälp av de bästa som tog hand om mig och Petra, de berättade allt och var så lugna och snälla!
Tack för allt <3

uuhäää

usch, jag klarar nog inte av dethär. Det känns inte bra alls i kroppen! jag vill bara gömma mig under täcket tills denna dag är över. låt allt gå bra, snälla?!

måndag

idag blir det praktik igen sen ska jag hem och ta det lugnt lite. känns konstigt att gå upp nu igen efter hela helgen. Men om 4 dagar igen så är det helg och då blir det en lugnt helg :) Sköööönt!
Imorgon är det mindre roliga saker som händer men det får jag ta imorgon, inget jag tänker prata om här..

Puss kram

UAAAH!

usch! nu fick jag den där hemska känslan igen. Den som jag absolut inte vill ha, den jag gråter över hela tiden, den jag inte vill ha, den jag hatar. Varför gör jag ingenting åt saken? guuu vad jag hatar mig själv just nu :(

morning

idag är jag trött. Gick upp mycket senare än vanligt, ville inte upp ur sängen. blääää!!
Men det är iaf sista dagen sen har jag helg, det är jätte skönt att veta det ska jag säga. Imorgon ska jag äntligen till Deki för att sätta om mitt hår, det hänger ju typ vid öronen så nu måste jag!
Jag ska nog jobba igen lunchen idag så att jag går hem 4 istället. det tycker jag låter som en jätte bra idé :D:D
Jag ska tvätta och plugga en massa ikväll! då slipper jag göra allt i helgen. För imorgon är det after work på BMB med brudarna! hell yeah! ;)


Om 3 veckor bokar jag magaluf reunion kryssningen för mig och alla mina vänner!

Det kommer bli grymt vill jag lova, bättre än förra året till och med ;)


jag försöker och försöker

jag gör mitt bästa men det verkar inte som om det vill sig. Innan sommaren 2011 så ska jag vara snygg och smal, precis som jag vill vara! jag ska må bra igen och känna att jag är helt nöjd med mig själv. Försöker röra lite på mig, försöker att inte äta så mycket onyttigt (men det går ju som det går med det när jag är en gottegris!), det där med rökningen ska vi inte ens tala om. Drickandet är ju iofs bättre, super inte alls lika mycket som vi brukade göra :P hehe. Nu blir det bara 1 gång i veckan iaf. brabra! det kan ju kanske gå. Jag vill komma igång med gymmet men skit praktiken gör det inte bättre. Undrar om jag ska gå till praktiken imorgon bitti?

jaja, jag ville bara få ur mig det hela ännu en gång, när jag inte har alkohol i kroppen gråter jag iaf inte :P haha! lite positivt iaf. Mina underbara vänner har fått höra allt för mycket gnäll om hur jag känner så jag ska sluta med det, iaf försöka för jag förstår om det är jobbigt. Jag älskar er iaf <3

Snart är baby hemma då ska jag pussas sen sova gott!

höst

nu är det verkligen höst ute! igår kväll var det riktigt ruggit ute, brrr!
visst, det är såå fint med hösten med alla färger och så men det blir ju bara kallare och kallare. Snart är ju vintern här också. vilken tur att jag har en sådan bra mormor som köpte en ny viterjacka till mig så jag slipper frysa när det blir minusgrader. Usch, börjar tänka på hur jobbigt det är att gå upp på morgonen, ta sig till jobbet när det är mörkt sen när man ska hem så är det mörkt och kallt då också. suck!
Nej, nu får jag sluta tänka sådär!

Idag blir det ännu en dag nere på lagret alldeles själv, det är så tråkigt då. Har ingen att prata med eller någonting. Det är bara att plugga i ipoden och sedan försöka göra det bästa av situationen. Blir där nästan hela dagen, förutom 2 timmar då jag ska göra goodiebags till blogg awards :) tänkte att jag skulle jobba in lunchen idag så att jag kan sluta tidigare. Vill bara komma hem idag.

Igår var jag hos Sandra och vi gjorde kladdkaka! :D mums. kanske åker dit idag igen för att få lite mera! Efter det åkte vi och solade en sväng, det var sååå skönt. Varmt! Sen vart det hemfärd och en lång dusch innan sängen lockade och baby kom hem efter jobbet :)




Hittade en mysig bild på mig och baby som Deki hade lagt upp på FB.

halva praktiken klar

Nu har jag halva praktiken kvar bara, tiden har gått så fort. Vet inte alls vart tiden tar vägen ..
Idag blir det en heldag på lagret, det ska bli fint inför inventeringen :P
Efter det blir det kanske en solning med Sandra, sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Det var så himla skönt att göra det igår så jag vill göra det igen :P haha!
Usch, om man bara fick vara hemma en hel dag och inte göra någonting alls, det känns som om det var så länge sen sist. fast det var ju i helgen men ändå. Det är inte samma sak som att det är mitt i veckan.

Sitter och äter frukost medans jag tittar på Jims värld på teve, det är ganska roligt! Klarade föresten den jobbiga skolnuppgiften skitbra! VG bara sådär fast jag inte ens knappt fattade vad jag skrev. Det är pluspoäng på den. Nu har jag bara 4 uppgifter kvar som ska göras. Den sista är jag inte så förtjust i, då ska jag intervjua en egen företagare här i västerås, vem skulle det vara? jaja, det är ett senare bekymmer.


Åhh, vad jag älskar mitt hår! Dock är det lite längre på bilden än vad det är nu men det kan man väl ordna upp senare när man har lite mera pengar att spendera. Jag ska dock sätta om håret på fredag hos Deki :)


morr!

hatarjävlaskitläxjävlabajssaker!!!!

Jag fattar ingenting av vad det är jag ska göra och bara för det så är inte min lärare i skolan på fredagar så jag kan inte få hjälp med den heller, och plus att den måste vara inlämnad senast imorgon kl. 00.00 !! hur i helvete ska det gå till när jag inte ens kan få hjälp av min såkallade lärare?! åååh! jag blir så jävla arg just nu, vill bara lägga mig i sängen och gråta tills jag somnar ....

försöker ..

idag är det torsdag och nästan helg. blir en heldag med jobb på Jensens imorgon, extra pengar!! ge mig. Sen försöker jag lite med träningen, det går som det går men jag cyklar ju varje dag och håller på med min lilla "rullmaskin" här hemma varje morgon så jag gör ju något iaf. Försöker att inte äta godis och snacks i veckorna och dricka mycket vatten! Vill komma igång med gymmet men det går ju sådär när det är lite skit tider man har praktik på! sen måste jag ju åka själv för tror ingen vill gå upp så tidigt för att gymma lite med mig ... buhu!

Var och solade igår med Sandra, haha jag är fortfarande alldeles röd i ansiktet! :P härligt att springa runt som en tomat i ansiktet hela dagen! alla kommer undra "vafan har hon gjort egentligen?" :P
Men det lägger väl sig snart förhoppningsvis.
Nej, det kanske är dags att fixa håret nu, har duschat så skönt på morgonen :) och igår fick jag äntligen se baby lite. Dagen innan det så började han halv 6 på morgonen så då sover ju jag, sen har jag praktik och direkt efter det så jobbade jag till 22 på jensens och kom hem halv 11 typ och då sov han. vi sågs inte alls, jätte tråkigt! men nu så :) sen har vi ju en ledig helg.

Nej måste fortsätta med det jag höll på med ;) puss

Sandra och jag på Tessans underbara 50,60-tals fest i sommras!


1 år tillsammans <3

1 helt år tillsammans, tiden går så fort. Känns som om det var igår vi träffades för första gången, första gången du sa att du älskade mig, första gången som du gav mig en puss. Tänk att någon som du kunde hitta just mig, jag som är nästan som alla andra men ändå inte. Du är så speciell, du betyder allt för mig. Jag älskar dig! <3


Nya lägenheten!

äntligen har vi flyttat! har dock varit utan internet en vecka men nu har vi det igen :) älskling gar klättrat lite på väggarna över att vi inte har haft internet men han har fått så mycket annat gjort. Jag tänkte lägga upp lite bilder på nya lägenheten sen någon gång eftersom det inte riktigt är klart här än. vi ska ju byta gol och tapetsera om lite så efter det får ni se hur det ser ut :)

Igår var det lite party hos petra men vi åkte hem väldigt tidigt eftersom lilla jag hade fått lite för mycket att dricka, hahaha! :P kul att man träffar chefen på donken då också hahaha! men det var kul iaf. Vi tog en taxi hem och var hemma typ halv 12. skulle ha varit roligt att gå ut på krogen men som sagt jag var inte så pigg på det. får bli en annan gång.
Imorgon firar jag och baby 1 år tillsammans! jag är så lycklig :)



Här firar vi 2 månader tillsammans när vi var på magaluf kryssningen.
Det var här som baby skrev att han älskade mig för första gången.
Det var här som jag grät så mycket av lycka!
Jag älskar dig mest i hela världen, och lite till <3

music

godmorgon världen! :D bra humör idag. Efter denna dag är det helg och vi flyttar äntligen!
Just nu sitter jag och lyssnar på 2 nya favoritlåtar :


Oskar Linnros - 25


Daniel Adams-Ray - Dum av dig










Snart bär det iväg till praktiken, Bikbok! Får se om det är en till som praktiserar idag, det visar sig.
Det är lite mycket jobbiga saker som händer på en gång men när det är över så kommer allt bli bäst i världen!
Jag och älskling har sagt att när allt är över ska vi bara ta hand om oss själva och göra saker som vi tycker är roligt. Det är något som vi verkligen behöver båda två.  Men jag är glad nu iaf! :) jag får bo med min älskling, har dom bästa vännerna och familj! Det känns bra! Nu är det bara ett jobb som saknas sen så..

PussKram

RSS 2.0