flytt!

jaaa! vi fick lägenheten :D fasiken va det känns bra nu :)
Ska ner lite senare för att skriva kontrakt och för att säga upp denna lägenhet. Sen vill vi självklart ha plusval på nya lägenheten så man får lite nya tapeter och golv! så det blir lite som vi vill ha det :) mysigt!
Måste till systemet också idag för ikväll blir det party!! Det är lillördag så det är okej, det blir på kaserngatan det ;) Måste hoppa in i duschen nu :)

Ses.

suck

dagen har varit lååång och tråkig, jobbigt med lite arbete ikväll men det ska väl gå så jag får något annat att tänka på. Baby ligger och sover nu, han har spelat dataspel hela dagen så kan förstå honom (inte?!)
Mina tankar bara snurrar runt i huvet på mig, jag känner mig konstig och det har varit mycket att ta in på en och samma gång de timmar som har varit ..
Imorgon är det fredag igen, lite jobb sen vet jag inte vad som händer. Poolparty? njae. vet inte alls om jag känner för att göra någonting alls. SUCK!
Livet kan inte alltid vara rättvist men jag gillar mitt liv, iaf allt och alla som finns här för mig. Det är bara mig själv jag ogillar ibland,mycket, ofta, alltid. Det går i vågor, ibland mår jag så bra man bara kan må och sedan är jag nere på den mörkaste botten som finns. Why?


 


true blood

godmorgon och hej, jag är bakis! :P haha!
I förrgår satt jag och älsklingen uppe halva natten och tittade på true blood. älskar den serien :) jag tror jag är kär. Igår var vi iväg med petra och anton för att spela lite minigolf på hälla. jag kom näst sist, men det var super kul. Efter det åkte vi hem till Petra och Anton för lite förfest sen blev det sjökrogen efter det. Gulliga Deki skjutsade hem oss efter det, då fick vi donken :):) happyface.
Idag ska jag kurera mig innan det vankas jobb 18-22 (lite extrapass är väl aldrig fel)
Imorgon blir det jobb åter igen 12-16 sen kanske vi ska på nå poolparty om vädret tillåter annars blir det att gå ut och dansa med Sandra :D:D wiih!

Nej, nått att äta på dethär sen lite teve. Då borde man väl bli piggare till kvällen. Det är ju bara torsdag så så mycket kan det väl inte vara på jobbet :P


Visning

jaa! jag och älskling har fått visning på en lägenhet här på malmaberg, tråddragargatan!
Visning på måndag :D det är bara på att hoppas på att den är fin och att vi får den om vi nu vill ha den.
Ska bli skönt att flytta härifrån fast jag gillar lägenheten.

Idag har vi varit hemma hos mamma för att hennes karl fyller år. Vi köpte fina wiskeyglas :) Micke målade med lillasyster och vi pratade och mumsade på tårta hela dagen :D:D gott!
Nu har jag städat, diskat och lagar mat så nu är jag helt slut. Vill bara ligga ner och ta det lugnt framför teven..

Imorgon är det en ny dag, får se vad som händer då ..
Puss

Dear John

Har nyss tittat klart på filmen Dear John.
Jag har nog nästan aldrig gråtit mig igenom en hel film någonsin tror jag. OMG var bra det var!!

 

Underbar film med andra ord.

Snart kommer älsklingen hem och då ska vi ta med oss linus ut för en runda i spåret på Rocklunda åter igen. Allt ska bli som förr, så som jag såg ut förr! jag vill kunna må bra med mig själv igen..

 

 

Puss.


torsdag..

jajamensan. prov snart då, man får hoppas på det bästa. hade ingen bra pluggdag igår så vi får se hur det slutar. Efter det ska jag försöka hitta en hatt åt baby som han kan ha på lördag sen ska jag hem en sväng. vänta på att micke och linus ska sluta så vi kan åka till Rocklunda och springa 5 km igen :) det går nog ganska så bra nu va?! :P sen så slutar Sandra typ 9 ikväll, får se vad vi hittar på då :P

Nu måste jag sätta mig på cykeln och trampa ner mot skolan.

Föresten, idag börjar POWER MEET!"!! :P puss

bra jobbat!

härligt!
jag och älsklingen har äntligen kommit igång. 5 km avklarat i spåret på Rocklunda, lite övningar sen hem för en dusch och lite mat! helt underbart! dock lite sent för att sommaren är påväg åt fel håll men iaf. Då kan vi bli snygga till nästa sommar istället :P hahaha! Har även städat hela lägenheten och pluggat lite idag också, det känns så bra! :)
Nu siktar vi framåt! träning 3 gånger i veckan är på schemat. Vill inte jag ut så måste jag ändå, vi ska peppa varandra nu! Klarar jag inte det här då är det illa. då kommer jag börja gråta .. PÅ ALLVAR!!

Har fixat mitt CV lite nu så bara att skicka in ansökan och hålla tummarna för det bästa!
Måste iofs gå klart skolan först men man måste ju prova, dom kanske inte behöver ha mig riktigt än :P
Allt börjar kännas lite lättare nu men magen är fortfarande lite krånglig, jag pallar inte att gå till läkaren, jag är såååå lat! :P hahaha! men förr eller senare så måste jag väl göra det ..

Nu blir det nog lite heroes sen sängen!

RSS 2.0