godkväll!

halloj allihopa!
Idag började dagen med ett träningspass på friskis :D:D
Efter det blev det att sätta sig på cykeln ner på stan för ett jobbpass på Bikboken till -19!
Det gick helt okej att jobba men jag känner att jag inte riktigt kommit in i rätt tempo när jag jobbat än.. Men men snart kanske det kommer. Det är som det är ..
Nu sitter jag och tittar på semesterduellen, haha så himla bra. Vanita är nog nästan min idol ändå. Hon är ju så blåst men så söt ändå.




Vanita, lite av min idol nästan :P

Imorgon är det äntligen fredag, men icke har jag helg heller fast jag sa att jag inte skulle jobba denna helg. haha! blir ett lunchpass på jensens men först blir det att tvätta kl.o7.oo på morgonen och då tänkte jag också passa på att ta mig en joggingtur medans tvätten gör sig ren själv :P sen jobb 11.3o-15.3o. Inte så farligt.
På kvällen blir det mys med Sandra och Ewa! :D jag ska skjutsa baby hela kvällen, han ska nämligen ut med jobbet! så jag blir hans lilla chaffis! hahaha.


Nej nu ska jag försöka hitta en glasskål här hemma så att jag kan ta bort mina naglar! pusshej

pepp?

vad säger ni om det? att jag börjar starta ett litet experiment här. Vi sätter upp mål och försöker följa de tillsammans! :D peppa varandra till max och hjälps åt om det är nått som är knas. Jag vill förändra min livsstil ännu mera. äta enormt mycket bättre och självdiciplin det har jag noll av så nu ska jag ändra på det !! Lyssna på dig själv, sätt rimliga mål och skäll lite på dig själv då du känner att du inte har varit tillräkligt bra (om man nu känner så).
Jag började min dag i spåret , 5 km helt underbart, men slet med backarna! kom hem, började dammsuga och sedan duscha. Nu ska jag handla och sedan åka till mamma för kaffe!! :D:D mums!




såg dock inte ut såhär i spåret men man kan ju drömma! ;P

skönt väder

jätte skönt väder idag +16 grader! :)
Men inte blev min dag som jag hade tänkt mig.
Blev väckt av ett mess från bossen där det stod att jag tydligen skulle på kurs kl.09.00 (hon messade 07.30!!) så det var bara att kliva upp och dra på sig någonting. blev två kurser idag så kom hem lagom efter 16.00 och möte baby i dörren. Jag som egentligen skulle ringa en massa viktiga samtal och pyssla hemma plus lite träning men icke sa nicke. jag får skjuta upp allt till morgondagen. Kurserna var däremot enormt bra!! tummen upp för det.

Nej, det blev bara en snabbis här nu blir det sen kvällsmat!
peace.

söndag; REGN!

ja, det är söndag och det regnar. Men hellre det är att det snöar igen! Det är faktiskt april nu och jag fyller faktiskt år snart! :D:D wiiih! haha. jag är fortfarande som ett litet barn när jag fyller år!
Igår var det jobb 9.30-16 och det gick bra faktiskt, lite seg eftersom det blev lite alkohol kvällen innan. Efter det åkte jag och min babe för att handla lite mat och sedan hem för att bara ta det lugnt ta några glas vin och bara pratade hela natten lång! mysigt <3
Idag har vi hunnit titta lite sons of anarchy , asbra serie. Och nu är baby hos sin pappa för att sätta på sommardäcken på bilen. Det känns så bra, snart kanske sommaren äntligen är här.
Nu tittar jag på semesterduellen, lite roligt faktiskt! :P haha!


Imorgon måndag;
dags att ta tag i saken igen då! älsk, du blir min personliga NEJ-coach framöver!
Träffa Sandra också såklart!





såhär mysigt och soligt vill jag ha nu ..

på tiden!

Nu skriver jag ett inlägg (bara för att Sandra vill det) haha!
Lördag morgon nu, jag är uppe lite tidigt men börjar jobbet halv 10-16 idag! Sen ska jag hem och mysa med baby om han nu ska vara hemma.
Igår var jag och älskling ute och åt på akropolis med Petra och Anton, det var supergott! :D Dit ska vi gå igen någon gång. Fast vi tror att alla tyckte vi var lite högljuda men ffs, de hade ju ingen musik alls nästan ju. jätte tyst! Vi hade ju bara så himla roligt. Tack för igår!

Nej, funderar starkt på om jag ska ta en promenad ner på stan nu eller om jag ska vänta på bussen i 50 min till :P haha, tåls att funderas på! Ha det bra.


PUSS

RSS 2.0