motivation

jajamensan! har varit i skolan på en föreläsning om motivation så nu jävlans ska vi tänka positivt!! :D:D
haha, helgen var grym. Fredagskvällen blev det faktiskt (tro det eller ej?) UFC med älsk och Linus efter en dag på jobbet. det är faktiskt lite skoj om man tänker efter, fula som stryck när dom springer runt i den lilla cirkeln.

lördagen blev det fest med dom bästa hos petra. Gänget var samlat och superkul hade vi allihopa. Utgång efter det. Vi lär oss aldrig, ingen utgång på löningshelger! men men..
Jag och Sandra tappade bort allihopa inne på bmb så efter en timmes letande så tog vi en donken och varsin taxibuss hem för att sova sött.




Söndagen vaknade jag upp tidigt, ställde om klockan och åkte bakis med bror till farmor för en massa god mat! kom hem vid 3, pussade på älsklingen lite snabbt sen satt jag mig på cykeln för att åka och ha det mys med bästa Sandra medans grabbarna invaderade lägenheten för ufc och grabbkväll. Sandra och jag åt gott och hade Astrid Lindgrens tema på filmer. Lotta på bråkmakagatan och Pippi på dom sju haven. Efter ett tag gick vi över till lokalen för att äntligen, efter 4 månader sätta ihop den inköpta stolen för att vissa råkade ha sönder en :P haha!!


Ikväll blir det mat och tvättstuga!
Nej, kaffet väntar. pussss

första dagen

japps, imåndags var det min första skoldag! :D mycket spännande måste jag säga men vi hade inte direkt någon lektion utan mer lärakännavarandra-dag. Gårdagen var ungefär detsamma fast vi fick börja lite smått med matematiken, USCH! känns att man inte har suttit i skolbänken på typ 3 år.. Men det går väl bara man vill :)
Det känns som om jag har gjort ett bra val! Lite mera skola och mycket mindre Jensens hahaha.
Micke den plutten har REDAN köpt en födelsedagspresent åt mig! alldeles för tidigt, nu måste jag ju gå och vara nyfiken i över en månad. inte okej! :P

Till helgen kommer Ewa och Bengan till vässan och då är det klart party! denna helg blir det hos Petra. Det absolut bästa är att jag är ledig hela denna underbara helg! :D Så jag ska parta loss bäst jag kan.

Jag fick receptet på kladdkaka av Sandra så det blir lite bak snart också plus mat! mumma.
Hoppas att du blev glad nu för några rader i min blogg Sandra ;) Det händer ju inte allt för ofta.

Min värld känns lite uppochner, fast på ett bra sätt!! :D:D


happy


6 UNDERBARA månader tillsammans med dig idag älskling! <3

mardröm?

drömde en jätte läskig dröm, jag var på en ö med massa andra människor. blötsligt började det bli översvämning och läskiga monster lurade ner folk i vattnet! :S jag och en annan tjej försökte ringa hem men det gick inte då kom jag på att vi måste ta oss högre upp för att klara oss undan vattnet. Tjejen jag var med visste en plats, men den var mkt farlig. höga berg och djupa stup.. usch! vi var på väg upp för ett berg när jag vaknade :P

har inte gjort så mkt vettigt idag, pratar med Sandra på msn, har pratat med mami i typ 1 timme i telefon och lillasyster också såklart. duschat (halvt onödigt då jag ska träna vid 6 men iaf) och diskat! Har inte hunnit med frukosten men älsklingen är hemma snart så då får jag mat iaf :P hehe.

Föresten så har jag en glad nyhet! fast tänker nog inte berätta riktigt än. Sandra vet iaf :) bästa!
Jag är så otroligt lycklig! puss

måndag

helgen har gått fort, jag har väl egentligen inte haft helg heller. Har jobbat fredag och lördag hela dagarna.
Min baby tog en spontanresa med Linus till Sthlm i lördags och jag tog det relativt lugnt.
Igår blev det en myssöndag hemma hos sandra med pizza och film. Älskar söndagar!

Idag ska jag försöka röra mig hemmåt mor min lägenhet en sväng och se om man har fått någon rolig post! hoppas!
Sen kommer älsklingen hem så ska väl försöka laga lite mat åt honom sen bär det av till jobbe för att arbeta 18-22.
SUCK! det är ett jobb iaf.






Ingen gör mig så glad som du gör. Älskar dig så mycket så det är jobbigt när du åker bort.

Du får mig alltid på bra humör, du vet hur du ska göra. Det räcker att du tittar på mig.

Du förstår mig i allt, läser varandras tankar. Du är min bättre hälft.

DU ÄR MITT ALLT HJÄRTAT!


RSS 2.0