perfekt

igår var en nästan helt perfekt dag. kvällen var iaf perfekt i mina ögon.
först på dagen jobbade jag lite extra, helvetesdag på jobbet. sjukt mkt folk! men det gick till slut iaf.
möte upp baby på stan efter jobbet, vi handlade lite sen åkte vi hem för att laga mat. fläskfilé med vitlökskroketter och bearnaisesås :D mums! älsklingen lagade maten och jag diskade. tände levande ljus och åt gott! <3
vi satt på en film sen somnade jag haha! typiskt mig. Det var iaf en jätte mysig dag!

Nu har älsk åkt till jobbet och lämnade av mig hemma. Jag tittar lite på teve och ska snart ställa mig i en varm dusch tror jag. det är fortfarande väldigt kallt ute. Sen senare idag så ska jag och Sandra shoppa julklappar :)
plus att det blir 4 timmars jobb ikväll för min del sen är jag ledig 3 hela dagar över jul. wiih!

puss & kram

brrr!

såå kallt ute just nu! -11 grader imorse. usch. men jag är glad att vi har fått snö iaf! :D

idag har jag varit och hälsat på farmor i köping med mormor och mamma. Vi åt först på Hallsta krog sen blev det fika hos farmor. fick äntligen tillbaka min vinterjacka från mormor som hon har tvättat åt mig! Nu slipper jag frysa så himla mkt iaf.
Sitter och väntar på att älsklingen ska höra av sig så vi får åka och handla lite mat, en tripp till ikea blir det också för att köpa en ny stol åt Sandra :P hehe.

nu lite mat. puss

snöööö!

wiih, äntligen har den kommit! :D snön.

har hänt en hel del sedan sist. Maskeradfest för Sandra som har fyllt 20 år i lördags. Hur kul som helst. alla var så söta i sina utklädnader! själv var man ett litet troll.
fick även lön idag (skitlön!) och har därmed betalat alla hundra räkningar så nu har man inga pengar kvar som vanligt. vad ska man göra? jo, hålla tummarna för ett viktigt samtal idag! nervöst. Hoppas.
jobb ikväll då! är inte så happy på jobbet direkt. har inte varit det på ett bra tag nu men ett jobb är ett jobb, eller?


mitt hjärta slår bara för dig älskling! du är mitt allt <3


en bild säger väl mer än tusen ord från maskeradfesten?! ;)

Vi hade så roligt allihopa. Tack bästa Sandra!


RSS 2.0